Bailarines   »   Tratamiento para bailarines

Tel. 93 357 29 86 - Feliu i Codina nº 12, 4º 1ª - 08031 Barcelona

Tratamiento para bailarines

Amb el tractament que realitzem al CPAE, el ballarí torna al seu treball diari amb les condicions millorades en tots els camps de tractament, ja que el seguiment de la lesió va acompanyada d’estímuls perceptius-sensorials que milloren l’estat de salut, ànim, percepció i coordinació globals.

En patir una lesió, es crea un RECORD en l’amígdala cerebral, associant-lo a un espai concret, un temps, una sensació i un pensament per aquest motiu, no n’hi ha prou amb un tractament convencional que rehabiliti al pacient.

Cada vegada que un d’aquests aspectes es repeteix en la nostra realitat quotidiana, es recrea aquest record i amb ell, l’emoció associada i reviscuda. Per aquest motiu, és necessari TRACTAR la lesió al mateix temps que es tracten els records associats a ella. En algun moment tornarem a aquell lloc on ens varem lesionar o tindrem sensacions semblants a les patides en el moment del traumatisme, i per associació d’estats i idees, les sensacions tornaran al nostre cos creant-hi les mateixes retraccions i incomoditats ja passades.

Tornaran les pors, les inseguretats, les suposicions, la tristesa, el “i si ...” ... per aquest motiu, el TRACTAMENT no és només físic, sinó, que tal com estem programats, per fer un bona rehabilitació, cal tractar també les seqüeles emocionals.

El TRACTAMENT sol durar entre 3 i 4 sessions, combinant la teràpia física-holística on es realitzen reforços durant les sessions i s’acompanya el ballarí amb ESTÍMULS POSITIUS PERCEPTIU-SENSORIALS que reforcen l’actitud de concentració i millora motriu.

Tractament per ballarins

Tractament per ballarinsTractament per ballarins

Es realitza una història clínica completa que engloba:

Edat en que es van iniciar els estudis de dansa, hores de dedicació, estils de dansa estudiats fins al moment, lesions passades i l’evolució de la flexibilitat.

Valorem amb un EXAMEN POSTURAL:

Àngles articulars, to muscular, flexibilitat, laxitud, amplitud visual, capacitat d’enfocament visual, l’equilibri i la coordinació. Tot això amb la realització dels passos de ball en els tres plans de moviment: anterior, posterior i lateral.

Grau de CONSCIÈNCIA CORPORAL:

Trobarem la tècnica adequada per millorar les percepcions motrius i sensorials que millor s’adapti a la manera de ser del ballarí. Al mateix temps que millorarem la seva condició física.

Utilitzarem el MIOFEEDBACK, (aparell electrònic de mesurament del to muscular) per augmentar el treball articular sense sobrecarregar el múscul, treballant la respiració i coordinació de cintura pèlvica i escapular.

Realitzarem ESTIRAMENTS GLOBALS que controlen les compensacions musculars, augmenten l’equilibri, la vista perifèrica, la propiocepció i també tonifiquen els abdominals.

El servei de rehabilitació compta amb la realització d’un treball fi i dirigit amb la finalitat de restablir en el MENOR TEMPS possible la lesió.

Durant el tractament s’acompanya al músic amb ESTÍMULS POSITIUS PERCEPTIUS, SENSORIALS i RACIONALS que reforcen l’actitud de canvi positiu, concen- tració i millora motriu.

Control i Flexibilització de la columna dorsal. Estirament de la zona anterior i pectoral
Control i Flexibilització de la columna dorsal. Estirament de la zona anterior i pectoral

A la resta de sessions posteriors a una primera visita, es va orientant el tractament segons l’evolució del pacient, on es revisa cada punt dels anteriors esmentats.

TARIFES

  • 1er tractament: 50 euros / 1,5 hores.
  • Revisions: 46 euros / 1 hora.

 

Tel. 93 357 29 86 - Feliu i Codina nº 12, 4º 1ª - 08031 Barcelona

CENTRO DE PREVENCION EN ARTES ESCENICAS, S.L.U. utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.

Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES en el pie de página.